Wie is TM?

Het gewoon buitengewoon maken

Hallo,

hier ben ik dan, interieurstyliste, kleuradviseur en vastgoed fotograaf,  Tamara Makara.

Mijn ontwerpen zorgen dat een woning goed aanvoelt en een tijdloze schoonheid en harmonie uitstraalt.

Sinds 2010 woon en werk ik in Nederland. Met een Scandinavische achtergrond, veel ervaring van inrichten van zakelijke en particuliere ruimtes en een boeiende levensloop durf ik mijn klanten te helpen zodat een uniek, warm en persoonlijk interieur tot stand komt.

Hyggeā€¯ is een belangrijk woord in de Scandinavische cultuur. Het moet vooral gezellig zijn. Een logische opstelling zorgt voor emotioneel comfort. Objecten met een natuurlijke pretentieloze schoonheid in plaats van statussymbolen. Ik ben altijd opzoek naar harmonie en een blij gevoel in de omgeving.  

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest als Visual Merchandiser had ik besloten om de opleiding te volgen tot Interieurontwerper en mijn eigen bedrijf op te richten. Dat was echt een goede beslissing, want ik werk met enorm plezier en passie. Door mijn rijke internationale ervaring in interieur en styling in het algemeen durf ik mij te presenteren als een professional. Vervolgens kreeg ik een aanstelling als interieurstyliste bij Decorette. Hierdoor kreeg ik veel kennis in raamdecoraties, vloer- en wandbekleding.  


Mijn DNA